American Express

photodune-715349-credit-cards-s

Et American Express kort er et betalingskort, som i høj grad minder om flere af de andre forskellige korttyper. American Express har været brugt i mange år, og det er et meget udbredt betalingskort rundt omkring i hele verden.

I Danmark er der også mange tusinde der bruger American Express og mange forretninger, fysiske butikker såvel som webshops tager imod American Express. Dog har betalingskortet dog aldrig været lige så udbredt i Danmark, som det er i en række andre lande. American Express er et forholdsvis gammelt koncept, da det har eksisteret i hele 30 år.

Hvor kan man bruge sit American Express kort?

Et American Express er et betalingskort, som kan benyttes i rigtig mange forskellige butikker og forretninger rundt omkring. Typisk vil forretninger have en aftale som gør, at de kan tage en lang række forskellige korttyper som blandt andet Visa, MasterCard mm.

American Express er kun til erhverv

Da American Express har valgt at ændre sin forretningsstrategi, er det ikke længere muligt som privatperson at benytte sig af American Express hvis man er privatkunde. Det skyldes ganske enkelt, at American Express har valgt at lægge sit fokus på erhvervskunder, og på de virksomheder rundt omkring i Danmark, der skal bruge en kortløsning til deres firma.

Dog ser man stadigvæk rigtig mange butikker rundt omkring i hele Danmark, som tilbyder netop denne kortløsning, og det er på trods af, at American Express ikke længere kan bruges af privatpersoner.

Fordele som erhvervskunde ved brug af American Express

Selvom American Express ikke kan anskaffes, hvis man er privatperson i Danmark, kan det være en meget stor fordel, hvis man har virksomhed i Danmark. Det gør nemlig, at American Express kan lægge alt deres fokus i de erhvervskunder, som firmaet har her i landet, og det kan i høj grad komme dig til gode, hvis du er erhvervskunde. Der er mange fordele ved at benytte kortet som firma, og det er blandt andet ting som valutaveksling, der kan være til stor gavn for dig, hvis du har et firma, og benytter dig af American Express.

Du kan altså spare masser af penge, hvis du som virksomhed benytter dig af American Express. Blandt andet hvis du skal på forretningsrejser. Her kan du som bruger af kortet få del i nogle yderst lukrative tilbud, som gør, at du kan spare en masse penge når du skal ud og rejse.

Derudover kan American Express også skaffe dig en såkaldt Travel Agent, som kan hjælpe dig med at skabe besparelser hele vejen igennem forretningsrejseprocessen, hvilket i sidste ende sagtens kan betale sig.

Når du bruger penge i din virksomhed, kan det nogle gange kort være svært at have et fuldt overblik over hvad alle pengene bliver brugt til. Derfor har American Express lavet nogle super gode online værktøjer, så du f.eks kan følge med i, hvad dine medarbejdere bruger deres firmakort til, hvilket kan være en super god idé!

American Express er en meget sikker løsning, og sikkerheden i virksomheden vægtes rigtig højt.