Diners Club

Diners Club er en kreditkortløsning, som er meget udbredt rundt omkring i hele verden. Diners Club kortet kan bruges i mere end 200 lande, og der er flere end 14 millioner butikker og forretninger, som benytter Diners Club som betalingsmulighed. Som udgangspunkt ligner Diners Club de andre kort langt hen ad vejen – og så ikke alligevel, for der er nemlig flere forskellige fordele ved Diners Club, som man ikke kan finde ved nogle af de andre korttyper.

Du får nemlig en meget lang række fordele ved at benytte dig af Diners Club, da du kan få del i nogle af de meget luksuriøse medlemsfordele du får.

Credit card

Der findes rigtig mange gode grunde til, at Diners Club er en rigtig god kreditkortløsning, og det skyldes, at der er rigtig mange fordele ved at benytte kortet. Udover at kortet kan benyttes i over 200 lande i mange millioner forskellige typer af forretninger og butikker, kan du få en lang række rabatter rundt omkring i en masse forskellige brancher. Når du er en del af Diners club, kan du få rabat på alt lige fra hotelophold på nogle super lækre 5-stjernede hoteller til spændende litteratur og rejseudstyr som f.eks rejsekufferter og en lang række andre ting. Du kan desuden også opnå hele 44% rabat på rejsemagasinet REJS.

Det skyldes, at Diners Club har nogle rigtig gode rabatordninger med en række forskellige virksomheder.

Udover at du får del i rabatter rundt omkring hos en lang række virksomheder, kan du også handle hos Diners Club eShop, som er en webshop, der er fyldt med et stort udvalg af super fede mærkevarer og gaveidéer til enhver lejlighed. På Diners Club eShop er priserne i forvejen super billige, så du vil spare endnu flere penge, end hvis du gik ud i en fysisk butik eller en anden webshop for at købe et tilsvarende produkt.

Hvilke forskellige korttyper findes der hos Diners Club?

Når du skal have et betalingskort fra Diners Club, har du 2 forskellige korttyper at vælge imellem. Du kan enten vælge at få det helt klassiske Diners Club kort, eller du kan vælge at kombinere det med et SAS EuroBonus kort. Hvis du vælger at tage et SAS EuroBonus kort, så kan du optjene point, på alle køb du foretager dig. Du optjener 15 point hver eneste gang, du køber for 100 kr med dit kort.

Du får desuden også 42 dages rentefri kredit – dette gælder ved fast årligt kontingent.

Når du vælger et SAS EuroBonus kort, får du desuden også rabat på loungebesøg i både København og Billund Lufthavn.

Hvad koster et kort fra Diners Club?

Hos Diners Club er det som udgangspunkt gratis at blive almindeligt medlem som privatperson. Dog kan man også vælge at opgradere sit medlemsskab til Diners Club, således at man får nogle flere fordele end som almindeligt medlem. Man kan opgradere til Private VIP Member, hvilket koster dig 485 kr om året. Når man er Private VIP member af Diners Club, så kan man også få rabat på sit abonnement til Diners Club SAS Eurobonus, hvilket gør, at man kun skal betale 195 kr + rente.

Derudover er der også en 3. løsning som er en smule dyrere, men hvor man virkelig får rigtig mange fordele. Det hedder Diners Club Excellent, og det koster dig 695 kr, og ligesom med Private VIP medlemsskabet, så kan der også spares penge, hvis du skal have Diners Club SAS Eurobonus. Så kan du nemlig få det for en pris på blot 395 kr + rente pr år.

Disse priser gælder udelukkende for private og ikke for erhverv.

Sikkerheden er i top

Diners Club er en betalingsløsning, hvor sikkerheden er helt i top. Diners Club har lavet et koncept, som hedder CardStop. Det kan ske for alle, at man kommer til at miste sit kort. For at det ikke i en sådan situation skal blive misbrugt, er det vigtigt, at du kan få dit kort spærret. Det kan lade sig gøre med CardStop fra Diners Club. Med blot et enkelt opkald kan du få spærret samtlige af de kort, du har tilmeldt.

Diners Club sidder klar til at hjælpe dig med at spærre dit kort 24 timer i døgnet, 365 dage om året.

Det bedste ved det hele er, at denne service er 100% gratis at benytte.