MasterCard Guld

Hvis du ikke blot kan nøjes med et normalt MasterCard Basic, fordi at du enten vil have flere fordele eller en større kassekredit, er et MasterCard Guld den helt rigtige løsning.

Med et MasterCard Guld får du en hel masse fordele, som ikke ret mange andre har. Du får rejseforsikringer, en stor kassekredit, rabatter på bil-leje, og meget meget mere. Det skal vi nok komme ind på, længere nede i artiklen. Men først og fremmest skal du være klar over, at et MasterCard Guld ikke er gratis. Det er billigt ift. alle de fordele du får, men det er bestemt ikke gratis.

Credit card

Hvad koster et MasterCard guld?

… og dog. Et MasterCard Guld er gratis ved nogle banker.

Men ved de fleste banker koster det noget. Priserne er meget forskellige men ligger ofte mellem 200 og 1500 kroner. Herunder har vi stillet et priseksempel op. Priserne er taget fra Danske Bank og deres medlemsskaber:

  • Standardpris 795 kr.
    – i forbindelse med Danske Hverdag+ 795 kr.
    – Danske Eksklusiv kunder kan have ét kort til rabatpris
    – Danske Eksklusiv+ kan have ét kort uden årligt kortgebyr

Standardprisen som er for de ‘normale’ kunder ligger på 795 kroner. Derudover er det nogle tillæg og rabatter, hvis man har et specielt medlemsskab hos Danske Bank. Men for normale er prisen 795. Her er det værd at nævne at dette ikke er en engangsydelse, men et årligt gebyr. Dette betyder at hvis du fx er Danske Bank kunde skal du betale 795 kroner en gang om året, for at du har dit MasterCard Guld kort.

Hvorfor skal man vælge MasterCard Guld?

… nok om prisen. Hvad med kortet? Hvorfor skal man bruge penge på et MasteCard Guld-kort, fremfor et billigere MasterCard Basic-kort?

Her er nogle af de mange fordele ved et MasterCard Guld-kort:

  • Rentefri kredit. Med et MasterCard Basic har man en kredit på 10.000 kroner, hvilket vil sige at du kan låne op til 10.000 kroner på kassekreditten.Med et MasterCard Guld har du en kredit på hele 50.000 kroner, hvor det endda er rentefri i 6 uger.
  • Årsrejseforsikring. Du får en årsrejseforsikring til hele Europa med dit MasterCard Guld.
  • Betal med kort. Når du betaler med dit MasterCard Guld-kort, får du en hel del fordele. Du kan fx få store rabatter på at leje biler fra Hertz, men du kan sågar også spare et par procenter i ny og næ hos danske butikker i Danmark. Det er kun dig selv der sætter begrænsningerne – der er mange rabatter på mange forskellige ting, blot ved at gøre brug af dit MasterCard Guld-kort.

.. der er mange flere fordele, men det er vel ikke nødvendigt at nævne dem? Du ved, at der er mange fordele med et MasterCard Guld kort. Så mange fordele, at det ikke kan betale sig at lade være med at gøre brug af et.

MasterCard Guld – Guld med på ferien

Overskriften siger ikke sig selv – og dog.

Med et MasterCard Guld-kort får du rigtig mange fordele, hvor mange af fordelene er henvendt til personer der rejser engang imellem. Nogle af fordelene er blandt andet at man kan få op til 25% rabat på leje af biler hos Hertz, som lejer biler i langt de fleste ferielande. Dette er i sig selv e rigtig god ting at få rabat på, da det ofte kan være en dyr fornøjelse af leje bil.

Som nævnt tidligere i artiklen, får du også en del forsikringer med. Du får blandt andet en årsrejseforsikring i hele Europa, som ikke kun er for dig, men hele din husstand (familie). Ligeledes får du blandt andet også 60 dages forsikring på køb i udlandet, så du på den måde kan betale for dine vare trygt. Hvis der er sket svindel eller lignende, kommer det ikke til at gå ud over din økonomi. Det hele giver en mere tryg tilværelse og en meget bedre rejse, uden at man skulle bekymre sig om forsikringer, samt penge – der er jo op til 50.000 rentefri kredit i op til 6 uger! Herefter er renten stadigvæk meget lav.

Derfor er overskriften ‘Guld med på ferien’. Et MasterCard Guld er guld værd at have med på ferien!

Konklusion – skal du have et MasterCard Guld?

Det er det store spørgsmål. Er det en god ide for dig at have et MasterCard guld?

Hvis du har en ustabil økonomi hvor du har brug for en stor kassekredit med lav rente, vil et MasterCard Guld være en god ide. Hvis du ligeledes rejser mere end en eller to gange om året, kan det ogsåvære en god ide at skaffe sig et MasterCard Guld. Hvis du derimod har en stabil økonomi og ikke rejser hvert år, bør du måske læse mere om de andre typer af MasterCard-kort.

MasterCard kort: