Ikano Bank Visa Kredit

Normalt er et Visa kort blot et simpelt kreditkort, som ikke kan det hele store. Det er sikkert og stabilt, men der er ikke mange fordele.

Det har Ikano Bank lavet om på. De lancerede for et par år siden deres nye kreditkort, som de ville satse stort på i fremtiden – Ikano Bank Visa. Med et Ikano Bank Visa kort kan du få det det normale Visa kreditkort til en fordelagtig pris, samtidigt med at får ekstra fordele med oveni – uden at betale mere for det.

Fordele: derfor skal du bruge Ikano Bank

IkanoKort_288x240Her er et par fordele som er eksklusive og svære at finde andet steds, medmindre man er ude på at betale meget mere end hos Ikano Bank.

  • Lav rente, intet årsgebyr og intet oprettelsesgebyr. Kunne det være meget lettere? Allerede her er der en grund til at du skal få fat i et visa kort fra Ikano Bank!
  • 50.000 kredit. Normalt tillader banken dig kun at have en kassekredit på 10 eller 20.000 kroner (hvis du er heldig). Med et Ikano Bank Visa-kort får du sat din kassekredit (kredit) helt op til 50.000 kroner. Derudover får du endda 45 dage – uden nogen som helst renter. Herefter kan du selv vælge hvor meget du vil betale af på ‘gælden’ om måneden – mindst 3% eller 100 kroner af beløbet.

Er du overbevist? Hop fordi Ikano Bank og læs mere om mulighederne med et Visa kreditkort.

Krav for at få Ikano Bank Visa-kortet

Men det er selvfølgelig ikke alle der kan få glæde af disse fordele. Du skal overholde et par krav som Ikano Bank stiller. Grunden til at de har valgt at stille krav til dette kreditkort, skyldes den højere kassekredit og den generelle eksklusivitet ved kortet.

Opsummerede krav: Det er svært at få et Ikano Bank Visa-kort hvis man er på offentlig forsørgelse, da man minimum skal have en årlig indtægt på mindst 225.000 kroner. Netop derfor skal du have fast arbejde, være på efterløn, eller være pensioneret. Du må desuden heller ikke stå i RKI eller Debitor Registret. Du skal bo i Danmark.

Opfylder du kravene, er der ikke noget der stopper dig.