Spar op til din næste rejse med Norwegian Kreditkort

Bank Norwegian kortet er et kreditkort, der giver dig mulighed for at spare “cash points” op til at købe rejser for hos flyselskabet Norwegian. Du får cash points hver gang du bruger kortet. Det kan være ved vareindkøb eller på at købe flybilletter hos Norwegian.

Fordele ved Norwegian kortet

Den største fordel er at du får cash points, hver gang du bruger kreditkortet. Det er med til at gøre at du nemt kan spare op til en flybillet med flyselskabet. Dit daglige og månedlige forbrug bliver en passiv opsparing, som kommer dig til gode når ferietiden nærmer sig.

Udover cash points hører der også en god rejseforsikring med til kortet. Når du rejser, er det vigtigt at du har en god rejseforsikring. Når du har købt dine flybilletter hos Norwegian med et Bank Norwegian kreditkort, er du dækket af din rejseforsikring, der hører med til kortet. Du behøver altså ikke at købe en særskilt forsikring, og sparer dermed den udgift. Foruden rejseforsikring får du tilmed afbestillingsforsikring med såfremt du rejser med Norwegian og betaler med dit Bank Norwegian kreditkort.

Du skal ikke betale gebyr for at have et Bank Norwegian kreditkort, som det kan være tilfældet med andre konkurrerende kreditkort. Når du handler i butikker og hæver i hæveautomater i Danmark, er der heller ikke et gebyr på transaktionen.

Hvis du hæver penge i udlandet, kommer der et mindre valutatillæg på som er kutymen når man betaler med fremmed valuta med kreditkort.

Du kan læse en mere dybdegående anmeldelse af Bank Norwegian kreditkortet på MinInvestering.dk.

Du kan udskyde din betaling med Norwegian kortet

En anden væsentlig fordel ved at have et Bank Norwegian kreditkort er at du kan trække tiden før du skal betale for dine flybilletter eller dit varekøb. Årsagen er at du ikke betaler beløbet for varerne med det samme men modtager en opgørelse som herefter skal betales. På denne måde får du også et overskueligt overblik over dit forbrugsmønster.

Det kan efterhånden være besværligt at huske alle de pinkoder man efterhånden har, og derfor gør Bank Norwegian det muligt at man selv bestemmer sin pinkode.

Kreditkortet har selvfølgelig den seneste teknologi indenfor kontaktløs betaling og understøtter det ved de terminaler som gør brug af det.

Så er du på jagt efter et kreditkort med egen personlig pinkode, op til 45 dages kredit og med mulighed for at spare op til rejser med Norwegian så er et Bank Norwegian kreditkort måske et godt valg for dig.